Întrebări frecvente despre Feminella Hereditum

Iată câteva întrebări des întâlnite despre Feminella Hereditum:

1. Când am nevoie de Feminella Hereditum?

Ai nevoie de Feminella Hereditum în momentul în care alăptezi și suferi de unul dintre simptomele de mai jos:

 • tensiune mamară datorată umplerii excesive a sânilor cu lapte (angorjarea sânilor)
 • o zonă dureroasă la unul dintre sâni, care poate fi fierbinte și dureroasă la atingere
 • o formațiune mamară fermă și dureroasă
 • o durere arzătoare în sân, care poate fi continuă sau poate apărea doar atunci când alăptezi.

De asemenea, este indicat tratamentul cu Feminella Hereditum și atunci când experimentezi simptome asemănătoare gripei, durere mamară, febră, frisoane sau o stare accentuată de oboseală – sunt tot semne ale instalării mastitei.

Feminella Hereditum se poate administra preventiv începând cu ultimul trimestru de sarcină sau imediat după naștere, în primele 3 luni ale alăptării – perioada când sunt șanse crescute de apariție a mastitei sau oricând apar simptomele mastitei și mama încă alăptează. Pe lângă protecția în apariția mastitei, se recomandă Feminella Hereditumpentru a sprijini alăptarea sănătoasă. Doza recomandată este de ocapsulă pe zi, după masă, pe toată durata alăptării.

Feminella Hereditum face parte din gama probioticelor izolate din laptele uman, care beneficiază de avantajul de a ajunge în laptele matern după administrarea orală.

S-a demonstrat că Feminella Hereditum reduce incidența infecțiilor pulmonare și gastrointestinale la nou-născuți și, totodată, este un veritabil stimulator al sistemului imunitar al bebelușului.

Nu există niciun alt probiotic în lume cu aceste caracteristici!

Datorită originii sale naturale, permite mamei să continue alăptarea nou-născutului, cu toate beneficiile pentru sănătate care rezultă pentru fiecare dintre cei doi!

 

2. De ce este mai eficientă administrarea de Feminella Hereditum decât tratamentul antibiotic?

Tratamentul mastitei presupunea până acum administrarea orală de antibiotice pentru a distruge bacteriile cauzatoare de infecție (Stafilococcus).

Reține însă că tratarea tradițională a mastitei cu antibiotice poate afecta dezvoltarea ulterioară a copilului! Deși se recomandă continuarea alăptării în timpul tratamentului antibiotic, acest aspect trebuie evaluat cu atenție, deoarece antibioticul schimbă gustul laptelui și poate afecta atât flora intestinală, cât și sistemul imunitar al copilului, având efecte nedorite asupra dezvoltării sale ulterioare.

Spre deosebire de antibiotice, Feminella Hereditum conține bacterii izolate din laptele uman și restaurează balanța dintre bacteriile “bune și rele”, eliminând bacteriile “rele” și lăsând mai mult spațiu de dezvoltare lactobacililor, bacteriilor “bune”. Feminella Hereditum protejează flora intestinală a bebelușului, determinând astfel dezvoltarea corespunzătoare a sistemului imunitar, reducând totodată incidența infecțiilor pulmonare și gastrointestinale la nou-născuti. Află aici părerea medicului.

 

3. Ce riscuri prezintă administrarea de Feminella Hereditum?

Spre deosebire de tratamentul clasic cu antibiotice, studiile demonstrează că administrarea de Feminella Hereditum nu afectează flora intestinală a copilului și nici organismul mamei.

 • Feminella Hereditum este un probiotic perfect biocompatibil cu organismul uman.
 • Nu s-au constatat reacții adverse în timpul fazelor de studiu pre-clinice.
 • Nu conține gluten și nici lactoză.
 • Nu are potențial alergen.

 

4. Cum se administrează Feminella Hereditum?

Feminella Hereditum se administrează atât în faza de prevenție a mastitei, cât și în fazele acute, încă de la apariția primelor simptome. În ambele cazuri, doza recomandată este de o capsulă / zi din ultimul trimestru de sarcină până la finalul alăptării. Pentru mai multe informații, adresează-te medicului sau farmacistului sau consultă prospectul produsului.

 

5. Care sunt principalele beneficii pentru mamă ale tratamentului cu Feminella Hereditum?

Studiile atestă că administrarea Feminella Hereditum:

 • descrește în mod eficient numărul de bacterii “rele” în laptele femeilor care suferă de mastită;
 • reduce durerea încă din prima zi de administrare;
 • ameliorează semnificativ simptomatologia dureroasă la femeile cu mastită;
 • are un efect de reducere a durerii cu mult mai puternic decât al antibioticelor;
 • descrește riscul de a dezvolta mastită recurentă și de stopare a alăptării comparativ cu tratamentul pe bază de antibiotic.

 

6. Care sunt principalele beneficii pentru bebeluș ale tratamentului cu Feminella Hereditum?

Feminella Hereditum este produsul care face parte din gama probioticelor premium izolate din laptele uman care beneficiază de avantajul de a ajunge în laptele matern după administrarea orală.

Studiile au demonstrat că administratrea Feminella Hereditum:

 • Stimuleaza sistemul imunitar al bebelușului (fortifică sistemul imunitar).
 • Previne infecțiile respiratorii și gastrointestinale ale nou-născutului.

Nu există niciun alt probiotic în lume cu aceste caracteristici!

 

7. Unde pot găsi Feminella Hereditum?

Feminella Hereditum este un supliment alimentar și este disponibil în farmaciile din întreaga țară, fără prescripție medicală. Află aici unde poți găsi Feminella Hereditum!

 

Protejează prezentul, dăruiește viitorul cu Feminella Hereditum!

 

Combate mastita cu Feminella Hereditum – unicul tratament inovator bazat pe principii naturale care înlătură efectul nedorit al mastitei în doar 24 ore!