Cum te ajută Feminella VagiC comprimate vaginale?

Feminella VagiC reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului de floră vaginală prin scăderea pH-ului vaginal și, astfel, normalizarea de lungă durată a florei vaginale.
Feminella VagiC este un preparat sigur, putând fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării!

În plus, nu uitați că orice tratament cu antibiotice administrate oral sau local poate perturba echilibrul florei vaginale. Este recomandat să se restabilească echilibrul ecosistemului vaginal fiziologic ori de câte ori urmați un tratament cu antibiotic prin administrarea de Feminella VagiC comprimate vaginale.

Mecanismul de acțiune al Feminella VagiC este simplu și eficient: prin normalizarea valorii pH-ului (la nivel fiziologic) va fi împiedicată dezvoltarea microorganismelor dăunătoare și va fi stimulată înmulțirea lactobacililor cu rol protector și reglator al florei vaginale.

Feminella VagiC conține ca substanță activă vitamina C în concentrație de 250 mg, sub formă de comprimate vaginale. Imediat după administrare este stimulată producția de lactobacilli proprii organismului cu rol protector.

Important! Administrarea de Feminella Vagi C este sigură, datorită lipsei interacțiunilor cu medicamentele administrate local sau sistemic.