Beneficiile Feminella VagiC comprimate vaginale

Feminella VagiC reprezintă o abordare modernă pentru prevenția naturală a dezechilibrului de floră vaginală prin scăderea pH-ului vaginal și, astfel, normalizarea de lungă durată a florei vaginale. Feminella VagiC este un preparat sigur, putând fi administrat în deplină siguranță chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării!

În plus, nu uitați că orice tratament cu antibiotice administrate oral sau local (vaginal) poate perturba echilibrul florei vaginale. Este recomandat să se restabilească echilibrul ecosistemului vaginal fiziologic ori de câte ori urmați un tratament cu antibiotic prin administrarea de Feminella VagiC comprimate vaginale.

Feminella VagiC conține ca substanță activă vitamina C în concentrație de 250 mg, sub formă de comprimate vaginale. Imediat după administrare, prin scăderea locală a pH-ului, este stimulată natural producția de lactobacilli proprii organismului cu rol protector.

Important! Administrarea de Feminella Vagi C comprimate vaginale este sigură, datorită lipsei interacțiunilor cu medicamentele administrate local sau sistemic.